Over ons

WAT IS ER MEER GENTS DAN PITTIGE TIERENTEYN MOSTERD EN ZOETE CUBERDONS? LADISLAS LEYS, BEZIELER VAN LL INTERIORS EN DE GENTSE HOLY FOOD MARKET EN MEDE-UITBATER VAN RESTAURANT FLEUR DE LYS LANCEERDE DEZE WEEK ZIJN SPIKSPLINTERNIEUWE HOLY WATER GIN IN DE SMAKEN MUSTARD EN CUBERDON. VRÉÉ WIJS! 

Holy Water Mustard is een eigenzinnige, pikante maar frisse gin op basis van de alom bekende, authentieke Gentse Tierenteyn mosterd. Perfect voor spannende momenten en relaxte apero’s. Z’n broertje Holy Water Cuberdon is op basis van het Gentse paarse snoepgoed cuberdons, ook bekend als ‘neuzen’. Verwacht je hier aan speelse en zoete toetsen. “Maar geen plakboel”, zoals Ladislas zelf zegt. Beide gins zijn gebaseerd op onder meer jeneverbessen, koriander, kardemom, engelwortel en sinaasappel.

De naam Holy Water is een vette knipoog naar de Holy Food Market die Ladislas eind oktober opent. “Momenteel zijn we aan het schilderen, in augustus komen de vloeren en vanaf september kunnen de standhouders hun stand beginnen opbouwen” aldus Ladislas.